Account permanent verwijderen

Ik twijfel tussen opzeggen en verwijderen. Wat is het verschil?

» Wanneer je je Parro account niet meer gebruikt, kun je kiezen tussen je account opzeggen en volledig verwijderen.

Door je account op te zeggen, heb je geen toegang meer tot Parro en zul je geen e-mails meer van ons ontvangen. Wij zullen vervolgens ervoor zorg dragen dat je gegevens na de bewaartermijn verwijderd worden – en tot die tijd op een veilige plek staan. Bedenk je later dat je nog toegang tot je account wilt, bijvoorbeeld om foto’s te bewaren, dan kunnen wij jou weer toegang geven.

Toch liever opzeggen? Ga dan terug en selecteer deze optie in Parro. 

Wat gebeurt er precies bij het permanent verwijderen?

» Het permanent verwijderen van je account is een ingrijpender proces dan het opzeggen.

Wat gebeurt er precies:

  • Je persoonsgegevens worden verwijderd. Hieronder vallen je voor- en achternaam, e-mailadres en profielfoto (indien je deze hebt ingesteld).
  • Je bent niet meer gekoppeld aan je kind (indien je een ouder-account hebt), je groepen of je school. Hierdoor zijn jouw gelezenstatussen van mededelingen niet meer inzichtelijk voor anderen.
  • Binnen 1 à 2 werkdagen heb je geen toegang meer tot je account. 
  • Binnen 30 dagen wordt het verwijder-proces in gang gezet. Het kan daarna tot 30 dagen duren voordat deze gegevens ook uit onze back-ups worden verwijdert.
  • Informatie die jij expliciet naar anderen hebt gestuurd blijft wel bestaan. Dit omvat bijvoorbeeld berichten in gesprekken. Op deze plekken wordt je naam weergegeven als ‘Verwijderde gebruiker’.
  • Je zult geen toegang meer hebben tot foto’s en andere belangrijke informatie die via Parro gedeeld is. De foto’s die je wilt bewaren, moet je eerst downloaden en buiten Parro opslaan voor eigen gebruik.

Let op, dit proces is niet ongedaan te maken en je toegang tot jouw Parro-account wordt permanent ontzegd.

Verwijder mijn account

Akkoord *